Scharnet.

Jag är...

Publicerad 2012-03-30 23:36:40 i Allmänt,

...dålig på att blogga för tillfället! Men jag har åtminstone förberett ett regn av bilder som kommer upp... Kanske imorgon! Ryggen är något bättre idag men inte alls bra egentligen! Nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen blir bättre! Godnatt! XOXO

Lilla flyttfågel, ta mig med!

Publicerad 2012-03-29 22:26:21 i Allmänt,

Idag kom jag att tänka på flyttfåglar! Jag kände mig som en fånge, fastkedjad vid mig själv! Som en betongklump som hade stora drömmar men inte kunde röra sig! Jag bara önskade att jag kunde flyga! Sväva över vatten och landskap. Vidga mina vyer! (jag drömde mig bort från smärta, ambulansturen, värktabletter och mitt stökiga hem).

Diskutbuktning/ryggskott

Publicerad 2012-03-28 12:27:55 i Allmänt,

Låter rubriken tala för sig själv men toalettbesöken är ett bestyr! Kan inte behandlas när jag har så här ont ändå men syster kommer med värktabletter och lunch till mig om en timme iaf... Hjälper inte det så får det bli ambulans in i afton så jag kan få lite starka medel så jag åtminstone kan gå till toaletten å slippa krypa! Blir ju förmodligen inlagd isf men det är ju bättre så jag kan få hjälp med nödvändiga grejer... Det gör så ont i ryggen att jag tappar andan så det är ingen mening att ens be någon försöka baxa in mig i bilen å köra till clv... Så tråkigt!!!

En typisk mojitodag!

Publicerad 2012-03-23 14:37:28 i Allmänt,

I detta härliga väder började mojitotarmen vrida på sig... Så jag åkte rom-akuten in till stan och köpte Havanna club! Nu är det bara att vänta på sällskapet ... Eller jag har fullt upp tills dem kommer... Men allt går lite segt idag... ;-)

Nyklippt och nykär

Publicerad 2012-03-22 19:55:14 i Allmänt,

Idag impulsklippte jag mig på [SKULT] hos bästaste Malin! Vi klippte inte kortkort så det kan få växa ut lite under våren! Inhandlade osis, hårfärg och mascara och ett par lite slitna jeans oxå! :-) en impulsdag helt enkelt följt av ett impulsbesök av Ullis! Vi hade en romantisk stund i kvällssolen med kallt vin och härlig pratstund! Så totalt en väldigt bra dag! Har varit dålig på att motionera nu några dagar när förkylningen vägrat ge med sig men imorn så jäklar.. För ikväll ska jag fuska med lite pizza och bästa chokladen ever - Marabou black med saltlakrits! Puss!

Dagens

Publicerad 2012-03-21 16:04:27 i Allmänt,

Idag åkte jag till vislanda... Målade klart det sista i hotellrummet innan elva, så då hann jag med en tur till Ikea oxå! Gjorde några inköp till värdshuset, hotellrummet då förstås! Det blev gardinstång, klädhängare, dörrmatta, knoppar och lite andra småsaker! Men kunde ju inte komma hem tomhänt själv så jag inhandlade lite småsaker till hemmet! Två grönskor och två vårkrukor till det... Servetter, gardiner till matrummet, batterier, ett fiffigt durkslag, en karaff och en tulpanvas! Små saker gör mycket! Puss!

Kalassöndag!

Publicerad 2012-03-18 23:27:14 i Allmänt,

Idag firade vi bror min i villtofta! Jättegod mat o fika o trevligt sällskap! En jättebra söndag helt enkelt! Och här kommer ett par bilder på det!

Hundvakt...

Publicerad 2012-03-18 10:14:03 i Allmänt,

Lovade att passa bingo igår när Fredde o Sara skulle på firmafest! Så jag tog med segaste, finaste bingo till ingelstad istället för att ligga hemma på soffan... Blev ärligt lite sugen på hund igen, om hunden i fråga är lika lugn som bingo vill säga... XOXO

Usch å fy å bra på samma gång!

Publicerad 2012-03-15 10:24:29 i Allmänt,

Idag har jag varit hos min nya kärlek Lars - min nya tandläkare! Fantastiskt bra måste jag säga! Tandläkarstolen är aldrig nån höjdare men idag kändes det helt bra! Inga hål heller... Bara klassisk tandsten som typ alla har ( för mig första gången jag fick skrapa bort ) men vilket resultat! Privata tandläkare är mycket dyrare men såå värt det! Våren är på gång och jag säger bara SMILE! Puss!

Äntligen...

Publicerad 2012-03-13 21:57:08 i Allmänt,

Har vi fått våra iphone's. Jag en vit o A en svart, så vi kan skilja på dem... Men jag trodde inte A skulle bli så glad över detta, han som varit så anti moderniter.. Han är ju trots allt född på 70talet stackarn... ;-) men saker ändras... Bara se på honom:

Min helg i bilder.

Publicerad 2012-03-12 17:15:45 i Allmänt,

Idag är det måndag och vääärldens härligaste vårväder! Jag har varit ute på långpromenad i solen nu på eftermiddagen och kan säga som så...jag behöver en dusch snart! :)

I fredags hämtade jag Agnes och Judith på skolan så stannade dem över natten. De ville ha en restaurangkväll så Agnes skötte beställningarna och vi drack lättdryck ur vinglas och låtsades att vi var på en italiensk pizzarestaurang. Pizzakvällen kändes genast lite lyxigare och mysigare. Jag flätade Agnes hår och då ville Judith också ha flätor såklart så det var fullt upp i salongen innan middagen.

På lördagen var vi inne i stan på fm och på kvällen kom Elin och Micke och spelade Risk med oss. Mycket trevlig kväll tycker vi. De hade med sig Noa också som är världens mysigaste dog. Dock tyckte katten inte lika samma utan satt på övervåningen och ruvade i säkerhet.

På söndagen gick vi promenad i solen vid Teleborgs slott. Tanken var att gå trummen runt men vindarna var för kalla så vi gick en liten promenad och sen åkte vi ut till Kronobergs slottsruin istället. På vägen hem plockade vi med oss Thaikäk från Thaihouse - perfekt avslutning på helgen med thaikäk och film på kvällen. I Like.
















Puss!

Idag, igår, i förgår.

Publicerad 2012-03-09 09:31:19 i Allmänt,


Idag morgonmyser jag i soffan med Janne...

Igår färgade jag håret, när det var så tråkigt väder ute med snö och kalla vindar.





I förgår var det så mycket vår i luften att jag och katten passade på att njuta i solen.
jag satt ute i bara tischa och katten värmde pälsen i vårsolen, jagade löv och mådde gott.
Men katten är som jag. Hans humör speglas av vädret, och idag när det är grått o trist,
sitter han gärna inne och längtar efter nästa soliga vårdag...

Vår.

Publicerad 2012-03-06 13:54:28 i Allmänt,

Sitter i skriv de stund ute mot husväggen i solen och dricker kaffe i bara tischan o bricker (lät som jg var naken nertill men så kul ska grannarna inte ha det!)Kanske inte så smet med tanke på min förkylning men wth... Bilder kommer senare samma dag, för nu ska jag bara njuta...!

Cake pops!

Publicerad 2012-03-03 16:17:32 i Allmänt,







Gjorda i grund och botten på Ballerina Kladdkaka och Philadelphiaost.
Dekorerade med vit och mörk choklad och strössel i olika variationer.
Läste dock att man kunde färga den vita chokladen till önskad färg och jag
ville färga den rosa. Men hann bara doppa en innan den rosa chokladen
förvandlats till en rosa playdoh-lera. :( Kosntigt!
 Ska dock lära mig att göra lite mer"snygga" och dekorativa tills nästa gång
och då ska jag testa att göra dem på sockerkaksgrund.

Nu ska jag bädda ner mig. Har blivit oförskämt förkyld... Trevlig helg! Puss.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela