Scharnet.

Reclaim the lips.

Publicerad 2011-12-30 19:01:26 i Allmänt,


Go och glad kom emma på besök.

Med sig hade hon sitt lilla gossebarn Caspian...

Och sitt stora gossebarn Olof.

A var med också förstås.

Kärlek.

Emma la på sängkammarblicken.

Se så hiskelitt gla'a di är.

Olof blev dock lite smått tokig ibland som bara han kan bli. :)

Och tydligen var det en hård kväll på Tjäderholmarna! :)



RECLAIM THE LIPS (om du har väldigt väldigt tunna läppar).










IDAG

Idag har vi varit i stan på fm och sedan la vi oss på soffan och kollade Jägarna 2.

Ikväll har vi njutit av den helt fantastisk friska luften och gått promenad i byn. Nu ska jag duscha, hörs snart igen. Puss!

Fikon.

Publicerad 2011-12-28 17:54:28 i Allmänt,


Vi har varit lite lata med att göra i ordning övervåningen, men igår tog vi tag i att göra färdigt infodringen till fönstret iaf. Janne inviger fönsterbrädan innan jag ska måla den.

Idag kom Maja på besök när mamma Ullis skulle rida en runda. Vi myste i sängen, blåste magen och killades, kröp runt, pratade lite blabla och läste sportbladet bland annat.



Sedan åkte vi in till stan för lite "småärenden" så som att lämna bilden på Holmgrens (som har världens sämsta service och segaste personal f.ö), handla lite alkohol inför nyår och morgonkvällen när Emma, Olof och Caspian kommer på besök, handla och beställa käk till nyår. Detta tog ca 3 timmar pga allt j-vla folk. Kul också att jag hamnade framför "Abdullah fårknullare" på Willys som luktade som om han legat död och begraven i ca 211 år. Givetvis ska ju fanskapet stå så nära mig han bara kunde för det var ju hysteriskt viktigt att inte missa en enda sekund av vad jag gjorde vid kassan...och för att han skulle köpa 3 kg fikon (detta var alltså det enda han köpte, han skulle väl bjuda in de 40 rövarna på party misstänker jag).


Katten Janne har ju också fått för sig att Ackes nya filt som är suupermjuk är hans nya mamma, bara kolla så han myser.



Lite speciellt beteende kanske men fin är han - min Janne-Loffe.

Men Acke vill ha filten för sig själv när han spelar nya Zelda...så då får janne nöja sig med den gamla vanliga filten minsann. Den går åtminstone bra att sova på tycker han.
Ikväll blir det film - Drive. Ryan Gosling är ju med iaf, sen får vi se hur filmen är. :)

Härligt nu när myset är hemma lite efter en så intensiv månad...

Puss!

Snäll Janet.

Publicerad 2011-12-26 13:59:16 i Allmänt,

Jo, visst hade jag varit snäll i år. Fick massa fina saker. Ängelberlock(där pengarna går till barncancerfonden, och sånt gillar vi), Ett väldans urgulligt kakfat. En enorm glasvas med superfina blomster i. En mixer så jag kan numera bjuda på frozen-drinks. Ett ljus med tillhörande ljussläckare av sebastian som är världens bästa på att hitta på julklappar! Ett hjärta med belysning av moster. Ett halsband och en sjal av Agnes och Judith och en kompakt systemkamera Sony NEX-5N.

Jag är ju ännu väldigt ny på det här med tusentals funktioner... Men här är några amatörbilder på allt möjligt
(mest Maja som fick vara modell).
 

 
 




Ser iaf ut som min kära A kommer bli en bra far i framtiden... :)

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan. Puss.

Julhysteri

Publicerad 2011-12-12 23:02:25 i Allmänt,

Jomen det är ju påtagligt att det är jul snart. Man börjar få lite lätt panik över om man verkligen är klar med alla julklappar och om det är rättvist fördelat. Jag får ta en närmare koll framöver! A bad nyss in något stort och tungt på övervånigen som jag ska få i julklapp. Något han har klurat på länge... Jag kan egentligen bara gå upp på övervåningen och öppna garderoben så ser jag vad det är, men hur nyfiken jag än må vara så ska jag inte det! Jag har lovat.... Vi har inte mycket tid till varandra denna julbordsmånad och det är ganska tufft just nu. Ibland brister det men bara personer som lever med en sambo som jobbar otroligt mycket kan förstå hur det är!! Men det är snart över och då blir det iaf något lugnare!
Jag ser fem emot julledigheten tillsammans, och det kommer bara bli fantastiskt härligt! Jag älskar mellandagarna, med sina dåliga filmer, skinkmackor och julmust. Det är bäst slapptiden på året! Förmodligen för att det är så otroligt stressigt innan dess... Har hittat julkläderna iaf. Kommer bli sjukt snyggt! Puss!!

Torso-special.

Publicerad 2011-12-07 19:12:48 i Allmänt,


Vi börjar med en självklar Alexander Skarsgård, när han är som bäst.

Och givetvis måste Ryan Gosling få vara med på listan.

Ryan Kwanten är lite babyface, men nu är det ju inte det vi ska titta på ändå..

Och sist men inte minst.. Bradley Cooper! Jag tycker inte mans-lår är sexiga, men här snackar vi. Tänk om alla män kunde se ut som B.C. Yummi.

Sov gott!

Kanske på tiden.

Publicerad 2011-12-07 11:31:40 i Allmänt,

Ja, kanske på tiden att det blev vitt ute. Jag fick lite julkänsla och bakde lussekatter och saffransbullar med vanilj.











Så om någon är sugen på fika, bara hör av er. Jag har hela frysen full...

Nu ska jag göra mig i ordning för ett möte. Egentligen hade jag bara velat ligga på soffan och kolla film för idag har jag fått besök av en förkylning... Krya på mig! Hej!

Snowin' at sunday.

Publicerad 2011-12-04 14:24:05 i Allmänt,

Idag kom det några flingor. Kanske var mest snöblandat regn men jag såg det. Åtminstone för ett par sekunder. Undrar om det någonsin kommer lägga sig någon snö på marken i år - utan att det bara blir slask och blött om fötterna.

Så jag satte mig i min ateljé på övervåningen och påbörjade en tavla som jag fick upp i huvudet.

Men längre kom jag inte. Jag har kört fast. Kanske bäst att lämna för idag och känna efter ett slag för just nu har jag ingen aning...

Ikväll blir det tacos och TV. Puss.

Har ni träffat Svampen??

Publicerad 2011-12-01 20:50:17 i Allmänt,

Stackars lilla svampen. Så ensam och hjälplös! Men nu ska han få kärlek. Det är precis vad han behöver! En katt som levt ute i minst 7-8 år kommer fram efter en halvtimme tillsammans och kelar... Det måste betyda att han är hungrig efter kärlek! han är skadad också, stort sår på ryggen som dock nästan läkt ihop nu, kan inte äta knoppkattmat utan man måste hälla vatten på dem så han slipper sätta i halsen hel tiden... Han har nog väldigt ont i tänderna! Han går stabbigt och ögonen rinner hela tiden på honom! Men nu ska han iaf slippa vara hungrig! På natten sover han på en kylkompressor under ett litet tak för den alstrar värme... Stackars stackars svampen!! Men nu ska han få vara mätt och få massa kärlek! Hade han varit rumsren hade han fått flytta hem när han vant sig lite mer med mig! För innan kunde man inte gå nära honom utan att han fräste (det minst ynkliga lilla fräs) men ny kommer hb och smyger när man ropar på honom! Jag saknar min lilla Svampkisse redan! Se så alt han är... Och ensam... :-(

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela