Scharnet.

Livet är en lång väntan. På vadå?

Publicerad 2011-11-30 15:49:38 i Allmänt,

08.57
Jag sitter här och väntar, väntar på att telefonen ska ringa. Läkaren - ang. mina just nu icke fungerande axlar. Jag har varit hos massör [vilket inte var skönt alls, utan var mer spark med benen och tårar], och jag har varit hos naprapat [som vred och vände mig på de mest konstiga håll]. Efter lite knak här och där så kom vi fram till att mitt bäcken är snett. Så vi börjar nerifrån och upp för att rätta till hela mina sneda rygg.

15.22
Jag har varit hos läkaren och fått intyg. Eftersom det blev lite väntetid mellan samtalet och besöket så passade jag på att åka in till "min" Malin på [SKULT] och klippa mig! Hon är så himla gullig och duktig! Hon får alltid en guldstjärna av mig. Men ungfan som förstörde min avkoppling i massage och tvättstolen borde få veta lite hut. Ja, där ligger man och får massage i huvudet tills man ryser ner i tårna och nästan somnar av massagen man får från stolen. Och så springer det runt en liten unge och skriker som ett jävla yrväder där inne och mamman säger ingenting! Kanske snarare var mamman som det var fel på. Fattar man inte att det är dags att säga till sin unge när hon far runt med halva inredningen och stolar och skriker: "MAMMMMAAAA SNULLLLA!" vilket jag antar betyder "Mamma snurra mig på stolen!"....?? Sån mamma ska jag aldrig bli!

Bak

..och fram.

Övrigt.
Det har ju varit lite storm... Den fick vi smaka på! Det gamla plommonträdet låg in i grannens trädgård. Men Acke tog fram motorsåget och röjde loss. Nu ser det ganska tomt ut på baksidan. Fast tids nog hade vi varit tvungna att ta ner det heldöda ruttenträdet ändå...
Vi har blivit med Crosstrainer. Fanskapet tar ju en hel del plats men jag hoppas på att den ska göra underverk! Det var en avancerad variant vi hittade med förinställda program osv. Perfekt! Så ikväll ska jag trampa på tills svetten lackar i mina feta nackar(?)!



Min fågelrestaurang klarade sig iaf.


Fåntratten klarade 1 min och 50 sek på cykeln innan han höll på att svimma. Klen!

Puss!

I Janets ateljé...

Publicerad 2011-11-17 18:19:25 i Allmänt,

Jag tycker det är svårt just nu att finna tiden till att måla. Jag hinner bara måla lite då och då, och mellan gångerna så tappar jag nästan tråden. Vad ville jag från början, typ. Men idag har jag iaf gjort färdigt en. Och det blev nog ganska mycket så som tanken var från början....



Fick idag veta att jag är "behörig" till Socionomprogrammet på lnu till våren. Det betyder ju inte att jag är antagen men jag är i alla fall med och slåss om en plats. Det är en stor framgång i mitt sökande!
Ja, det hade ju inte skadat att läsa till Socionom... jag tror det hade passat mig!

-Nu blir det duschen, kvällsmat, soffan, sängen.

Puss! Imorgon är det fredag!


Å de då va.

Publicerad 2011-11-13 20:02:43 i Allmänt,


Nu börjar det bli kallt, så det är dags att sätta mössan på.
Jag har en svullen mandel ( i halsen alltså ) så det är viktigt att skydda sig från kylan!


Jag hade lovat att spöka för systersönerna så jag gjorde mig själv till ett skelett.
Råkade skrämma ett par barn bara genom att sitta och åka bil till ingelstad.
När jag kom fram bröt Noah ihop och började gråta. Han ville inte gärna leka med mig.
Det blev nog konstigt att koppla ihop min röst med mitt skelettansikte...


Det var ett par häxor på plats....


...och en och annan zombie...

Men...någon missuppfattade visst hela grejen med skräcktema! Haha! Borttappad!

I övrigt en mycket trevlig kväll med trevligt sällskap, som slutade tidigt i säng!


Nu ska jag krypa ner med familjen (Sphinxen och min "Handy Man") i soffan. Puss!

Ja, så var det igång igen.

Publicerad 2011-11-08 15:57:05 i Allmänt,


Nu har A börjat jobba på sitt Värdshus igen. Han startar just upp mitt i hetluften med 47 bussar som ska käka en runda innan de ska vidare till Huseby. Vilket slit! Men det kommer bli lugnare... Jag har inte speciellt ont i magen för att han blivit med värdshus igen. Tvärtom. Jag tycker det är ganska kul att hänga där själv som en liten husmor och hjälpa till med lite småsaker som att diska och måla och duka, ja allt som inte involverar att servera för det är jag nog sämst i världen på. Jag dukade av två bord, dvs ca 10 kaffekoppar en dag och är mycket stolt över detta! Men inte är jag nån servicemänniska. Det var typ "Är ni klara med kaffet eller?" och roffade åt mig kaffekopparna som aldrig förr och sprang ut i disken, gav en annan tjej brickan och sa: "Det där får ni göra själva!" Haha. Tilläggas ska att medelåldern var ca 65-70 bast. Så det kanske inte gjorde så mkt, nästa år kanske dem ändå inte är i livet! Haha. Nä fy vad hemsk jag är!


Jobbar halvtid denna veckan också. Förra veckan jobbade jag halvtid och de tre veckorna dessförinnan har jag varit hemma på heltid. Men nästa veckan är det dags för heltid igen och jag bara fasar för detta. Min kropp är totalt utsliten, så för varje grej jag ska bära är det bara så jag vill skrika ut och be herren hämta mig i förtid! Därför har jag valt att gå vidare med mitt liv nu. Jag vill inte vara utsliten vid 27 års ålder. Nu ska det bli ändring. Jag ska bli något. Jag ska ha på mig fina kläder och ha fina naglar och fina skor. Inom tre år ska jag ha ett jobb som jag tycker är värdigt och som jag trivs med. Få göra något JAG brinner för.... Om jag inte ska läsa till Jurist för då kan jag vänta mååånga år till innan jag är där...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela