Scharnet.

P-iggelin, P-ringar och Analklåda.

Publicerad 2011-07-14 11:23:42 i Allmänt,

Som vanligt slutade kvällen igår tillsammans med Ullis [Martin, Acke och jag] i nya djupa diskussioner. En bra kväll, som vanligt, som handlade om lite diverse saker. Jag undrade över det där med analklåda. Eller jag menade på att om jag hade haft problem med det hade jag inte gått och köpt AC3 Comfort på apoteket. Jag hade skickat A till att göra det. Men Ullis berättade att det är ett vanligt besvär hos folk. Den informationen kunde hon behållt. Nu kommer jag ju undra hur många jag känner som lider av rövkli... Sådana samtalsämnen som bara blir i detta sällskapet... förstår inte varför. Vi hann iaf med att posera på en bild efter ett par piggelingroggar.

Men jag tog det lugnt igår. Det var tur det för idag passar vi Agnes och Judith som kom redan 8.00 på morgonen. Vi börjar dagen med en film. Mys.

 


Sedan ska vi åka till Svärmor [A och J's farmor] och äta middag. Det är ju helt fantastisk vad god mat de där gamla tanterna kan laga. Hur man än gör så kommer man aldrig kunna laga riktig "svärmors-käk". Irriterande!


Semestern har börjat.

Publicerad 2011-07-08 23:07:44 i Allmänt,

idag har nog fan varit den längsta dagen i mitt liv. Som jag har längtat efter semestern!!! Den är ju så kort så man måste minsann ta vara på var enda minut! Jag har redan ångerst för att en dag snart har gått.... vi firade in semestern hos grannarna som sagt! Mycket trevligt folk så vi slipper bygga mur mellan husen! Och herregud så god mat och dessert vi fick smaska i oss!! inet var inte heller fel... Imorn åker vi till Öland och umgås med familjen C-L. Ska bli otroligt kul att träffa systersönerna, syster och Pelle såklart! Vi ska mötas upp på Kalmar slott, för pojkar i femårsåldern tycker det är sååå spännande med slott, och för att det faktiskt är väldigt fint och mysigt även för vuxna! Jag ska minsann bada i havet, hur kallt det än må vara... Om det inte simmar omkring en massa äckel [nä nu syftar jag inte på gubbar] så som maneter och grönt slank, för det är ä c k l i g t !!! Jag och A skulle åka en tur också och gå en sväng, kanske vid Långe Jan eller va fan fyren heter, och kolla på sälarna! Jag har iaf fått en väldigt god nyhet idag, men det tänker jag inte berätta nu.... Jag har haft ett leende på läpparna hela dagen iaf, kommer dela med mig inom kort för den som vill veta mer om det..iiiih! Men med min vanliga otur går väl det med åt pipsvängen! Nog tjatat.... nu är det dags att sova så jag orkar upp imorgon....

Världsbekymmer.

Publicerad 2011-07-07 22:14:53 i Allmänt,

Sedan jag kom hem har jag haft fullt upp idag. Jo, jag skulle ju Jailbreak'a min iPad och det gick ju sådär. Så Apple-akuten [Coffe] har varit här och försökt lösa problemet men det gick ju sådärbra. Jag måste nu återställa hela skiten och sedan lägga över alla appar igen och sedan göra ett nytt försök. Och detta helst innan Bohuslänssemestern. Och det vet man ju hur det kommer sluta....Det kommer alltså inte att bli av.

Ullis kom förbi och löste några ytterligare världsbekymmer. Huruvida livet skulle bli lättare med getingmidja-siliconbröst-kanonblondthårmedhairextensions-lösögonfransar eller inte! (?) Frågan återstår.  Men man måste börja någonstans så nästa fråga är om det är dags för barnmatsdieten? :) Sedan kom vi fram till att det är bäst att slappna av men inte bli förslappad. Det är två helt skiljda saker, det måste man förstå. För är man spänd är det kört.

Sedan kom grannarna André och Sara förbi och jag bara blarrade på om diverse onödiga saker. vet knappt vad jag snackade om hit och dit, men det var nog inget viktigt. Är alldeles för trött, speciellt efter den här äckeldagen. Vi kom fram till att det blir grill och vin imornkväll för att fira in semestern. Ja herregud vad skönt det ska bli! Om alla dessa jävla helvetes äckelflugor bara kunde gå å dö och sluta förstöra min lediga tid, samt sömn.  

Jag har fått hem mina brillor. Hade tänkt slänga ut ett par bilder men ser ju ut som skit så jag tror jag hoppar det och väntar tills imorn när jag har fixat till mig en skvätt. Kan behövas för övrigt....

Jo så att...eeh.

Publicerad 2011-07-05 11:20:54 i Allmänt,

Jag hade ju ett dilemma med min glasögonbeställning... Jag gick till Smarteyes i stan för att plocka ut två nya billiga glasögon. Saken är den att jag faktiskt gillade de två par jag valde ut. Verkligen! Jag gjorde undersökning och hela kitet och beställde skiten, två par + undersökning för 1495:-. Billigare kan det inte bli! När jag mötte upp A på Specsavers så flög kärringfan i butiken på mig och sa att hon hade några glasögon som skulle sitta perfekt på mig och att jag [innan jag ens hade prövat dem] skulle avbeställa de som jag just beställt. Jo då, så att...eeh! Hon skickade på mig brickorna som var från SAND och jag typ smälte direkt. Ja, minsann, de var fan snyggare än snyggast! Snyggare än båda paren jag beställde på Smarteyes men också nästan dubbelt så dyra som båda paren på Smarteyes också om man räknar med synundersökning och sånt skit också! Men vafan.... Jag avbeställde aldrig skiten. Kändes ju riktigt konstigt, kan man ens avbeställa sånt? Jag bestämde mig faktiskt för att nöja mig med de två första för jag gillade ju faktiskt dem....innan jag såg dessa....
För övrigt såg jag skiiiithet ut i SANDglasögonen [eller kanske inte, men jag trivdes åtminstone]! Såååå, jag har bestämt mig för att beställa dem också! :)  Här kan ni kika loss lite på dessa skönheter....


Så här snygg hade jag varit om jag hade haft mörkt hår, men nu är jag ju blond så nu är dem bara ÄNNU snyggare  på mig! [Hade inget nytt foto rakt framifrån så fick ta detta gamla].


Kolla...sett något snyggare, va va va??
Men nu får jag istället vänta på mina andra glajjor. De blir säkert bra de med!


Kärlek är inte kärlek som förändras när förändringar sker.

Publicerad 2011-07-04 12:48:55 i Allmänt,



Snart fem år. <3
Jag vill göra något speciellt men behöver tips och råd.
Är väl kanske inte så bra på det där med vad karlar gillar antar jag.
 Men hans önskan blir nog inte uppfylld, det är ett som är säkert - en verktygstavla till garaget.
Nej, usch och fy!
Här ska det hända något kul, något han minns.
Yes, det är väl ingen hemlighet längre...
Vi två.
För alltid.
Ser fram emot att få jubilera med dig, finaste!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela