Scharnet.

Back to my roots.

Publicerad 2012-04-29 20:19:45 i Allmänt,

Att jag är halvölänning är väl ingen hemlighet. När pappa var liten bodde han på somrarna hos sin mormor på Öland - Kastlösa. Det är oerhört vackert på öland, och allt som oftast lite bättre väder än hemma. Allvaret är en favorit, det är så fridfullt. Såg en kvinna rida på Allvaret - det såg så fritt ut. Living the dream...!

Här bodde min pappas mormor:




Vi åkte till en gammal öde(?) camping, där stranden var fylld av vackra stenar och som gjort för en hobbyfotograf som mig. Vi hittade lavastenar och....ben. Kotor och revben och nyckelben. Lite mysko var det allt...











Den här bilden tycker jag känns som 'fladdrande hår i vinden i ett barfotaspring mot havet'.




Idéer av betong.

Publicerad 2012-04-25 13:41:36 i Allmänt,

Jag har pratat med min goda vän Grethe idag. Vi har jämt så mycket idéer tycker jag! Vi delar med oss av våra kreativa tankar och inspireras av varandras påhittighet! Men... tyvärr är det sällan vi tar tag i saken på riktigt! Därför har jag ringt min kära sambo som ska åka betongakuten till Byggmax och köpa Finbetong för 39,95:-/25kg så att jag denna gången faktiskt gör någonting av mina idéer. Jag har ju faktiskt gått kurs på gymnasiet i just betong, men jag tänkte ändå börja stilla genom att gjuta ljusstakar i mjölkpaket. Det var Grethes idé och jag snappade genast upp den! Sen när det blir lite varmare vill jag göra krukor i betong men då krävs det nog lite mer engagemang då jag måste bygga en form att gjuta i. Betongbokstäver är också något jag vill försöka mig på och såklart ska jag utnyttja mina fina rabarberblad och göra ett härlligt fat att ha ute på altanen sen.... Iih, jag vill börja nu! Bara fantasin sätter gränser! Här kommer ett par enkla inspirationsbilder men det finns i oändlighet saker man kan göra...



Hej.

Publicerad 2012-04-25 12:22:57 i Allmänt,

Som vanligt så får jag börja med att skriva att det var längesen som jag skrev. Men jag har anledningar. Det har helt enkelt varit så mýcket tankar senaste tiden och energin har varit helt slut. Jag har inte direkt orkat göra någonting, allra minst engagera mig i något som mig blogg och att fotografera med min fina Sony Nex-5. Det har helt enkelt varit för mycket annat att tänka och fundera på. Några vet anledningen till min brist på energi, några vet inte vad det handlar om, men det spelar ingen roll. Igår hade jag en av livets pärlor på besök - Maja. Hon är fantastisk att fota, har så mycket uttryck och känns så levande på varenda bild! Och sen är hon ju otroligt söt i sin fina klänning. Tycker ni inte?











Mys på höglandet.

Publicerad 2012-04-18 17:16:02 i Allmänt,

Idag har jag löst världsproblem med Ullis och gosat goset med Maja! ;-) bra dag, bättre än senaste 4 dagarna gånger 10! Puss!

Fint från styragårdens trädgård!

Publicerad 2012-04-10 14:43:33 i Allmänt,

Alla borde besöka styragårdens trädgård i väckelsång! (http://www.styragarden.se">http://www.styragarden.se">www.styragarden.se) finns allt för trädgård, hemmet eller gåbortpresenter till alla tillfällen! sedan får man inte missa den superfiffiga växtnäringen från hasselfors - brustabletter att bara lägga i vattenkannan både ute och inne! Missa inte ett besök där (eller flera)! Öppet 11-19 alla dagar!!

Påskmys med älsket!

Publicerad 2012-04-08 20:28:54 i Allmänt,

Vi åkte in till stan och käkade och drack gott till fötterna blev runda på Venezia, sedan träffade vi folk å drack drinkar på deluxe tills bussen gick 00.15! Hur tidigt det än må vara blir vi alltid väldigt slöa och trötta dagen efter ändå... Så idag har vi bara varit en runda på Östregård och shoppat en stor vas, en liten skål, en gammal twistburk och en pilk! Hittade två stolar jag ville ha men orkade inre trängas mer... Får bli nästa gång! Puss!

På torget med min spetälskling!

Publicerad 2012-04-04 18:49:29 i Allmänt,

Jag tyckte det var bra att jag tog paus i mitt fullspäckade schema och träffade min kära Grethe idag! Vi fikade på Askis och gick på torget och köpte påskris ( påsk-ris inte pås-kris) och påskrispynt! Lovely lovely! Snart ses igen tycker jag! :-*

Slöa söndag

Publicerad 2012-04-01 11:42:14 i Allmänt,

Idag har jag vräkt i mig världens bästa frukost och nu tvättar jag! Passar på att vila en stund och mysa med Janne oxå! ;-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela