Scharnet.

Okej då...

Publicerad 2012-02-25 21:28:28 i Allmänt,

...jag Säger väl ett par ord om det jag aldrig tänkt nämna - Mello (som det nu heter i folkmun). Ang kvällens bidrag.. Jag tänker erkänna att jag beundrar och blir tagen av folk som kan dansa... Jag blir lite "fast" för en stund och studerar konsten i rörelserna. Det spelar eg. Inte så stor roll vem det är eller vilken dans... Blir kanske lika tagen av en vals som av t.ex Dannys sätt att röra sig! Så ett plus till denna lilla herre ikväll för movesen... Dock är det ju som sagt schlager vi pratar nu och eftersom jag är född på 80-talet så är jag ju fast beslutsam om vad schlager innebär för mig! Därför tycker jag Charlotte perrelli ska gå vidare... Dock hade det varit ännu mer självklart om hon hade sjungit på svenska språket o sedan gjort en urusel översättning till engelska i finalen! Så det så! puss!

Pärlor.

Publicerad 2012-02-15 20:58:51 i Allmänt,


Snölykta.

Finaste katten, men även konstigaste katten, Janne vilar sig framför teven.

Bästa sovställningen.

Alla Hjärtans Dag middagen som A bjöd mig på. Stekt färsk torsk, amadinepotatis, champinjoner, citron, och skirat smör med sockerärtor och tomat i, dill.- Fantastiskt gott! Till det: Vodkavin.

Alla Hjärtans mys med A. Love u. (Och tack för blommorna och lukta gottet!)

Den tänkta Alla hjärtans dag desserten, men fick göra den idag istället för A hade visst redan köpt dessert (Passionfrukts-och chokladmoussebakelse). Den desserten jag serverade idag var Blåbärssufflé med vaniljglass. Det var helt ok, men ska nog göra en med chokladsmak nästa gång.

Sebastian skjuter ballong på mig. :)

Noah leker i vintersolen.

Världens finaste syster - Världens bästa vän.

My very first PS! (på några år åtminstone).

Publicerad 2012-02-13 17:50:39 i Allmänt,



The original:


Herregud, skulle kunna spendera en hel dag med bara en bild. Haha, denna blev ju såå förbannat proffsig oxå. Men jag lär mig väl med tiden.

Trots detta åstadkommande så har jag hittat en alldeles ypperlig utbildning - i Ljungby - till Lönekonsult. Och den är bara ETT år. Kan det bli bättre? Let's söka! Puss.

Äntligen tillbaka!

Publicerad 2012-02-13 12:43:21 i Allmänt,

Ja nu har jag äntligen fått tillbaka min kära Sony Vaio...Den andra datorn var visst inget fel på så jag har egentligen haft en helt fungerande dator men NÅGON (dvs A) har råkat trycka in knappen som stänger av det trådlösa nätverket. Pinsamt när man fick veta det av datornissen P. Men men... Under tiden har jag fått lite tips ang. min kamera från en (gammal) vän som jag inte träffat på länge...T.K. Tusen tack för att du har orkat och kommer orka med mina heldumma frågor när det kommer till systemkameror. Men Tack vare dig har ju nu lärt mig en hel del! Jag är ju som bekant fortfarande väldigt amatörmässig men jag känner att jag börjar haja det där med ISO och jag har sen dess enbart tagit bilder med manuella inställningar. Genast blev det mycket roligare att fotografera. Dessvärre är motiven ganska återkommande då jag har legat hemma i förkylning och huvudvärk så jag har inte orkat mig ut bland folk. Men här kommer lite smakprov:











Ganska sådär, men man kan se att det går framåt...

F.ö är jag fortfarande dålig. Idag feber och huvudvärk. Verkar som att det aldrig släpper... Så idag ska jag kolla lite närmare på utbildningar till hösten och när jag gjort det så ska jag försöka lära mig lite Photoshop. (Du får gärna hjälpa med det lite också, för det vet jag att du kan T.K! ;-) ) Puss!

Jaha!

Publicerad 2012-02-09 07:33:41 i Allmänt,

Då har ju givetvis datorn lagt av! Vägrar koppla upp till nätet! Jag blir idiot på sånt här... Det ska ju bara fungera! Så någon uppdatering med fina bilder blir det ju inte.... Kan ju inte lägga över bilderna på iPaden! Suck, jag saknar att uppdatera el bloggo! Här får ni iaf sukta efter mycket snygga tapeter! Puss sålänge!

Ps. Tror det dröjer nån dag eller så tills jag får den...

Till allas förvåning...

Publicerad 2012-02-06 19:33:04 i Allmänt,

...imorgon tänker jag uppdatera bloggen med massor av roliga saker! ;-) ha en fortsatt trevlig måndag! Å btw, 2 dagar avklarade snart! Duktiga jag!! Puss

Why do I go here all alone.

Publicerad 2012-02-03 01:39:07 i Allmänt,



Down by the river by the boats

Where everybody goes to be alone

Where you wont see any rising sun

Down to the river we will run



When by the water we drink to the dregs

Look at the stones on the riverbed

I can tell from your eyes

You've never been by the riverside



Down by the water the riverbed

Somebody calls you somebody says

swim with the current and float away

Down by the river every day



Oh my God I see how everything is torn in the river deep

And I don't know why I go the way

Down by the riverside



When that old river runs past your eyes

To wash off the dirt on the riverside

Go to the water so very near

The river will be your eyes and ears



I walk to the borders on my own

Fall in the water just like a stone

Chilled to the marrow in them bones

Why do I go here all alone



Oh my God I see how everything is torn in the river deep

And I don't know why I go the way

Down by the riverside

ohh ooh why

down by the riverside


Agnes Obel – Riverside



(Vissa dagar blir allt bara fel, och det blir svårt att sova. Det hjälper med fin musik o glada minnen.)

Besök av Herr C och Fru E.

Publicerad 2012-02-02 18:01:06 i Allmänt,


Fint väder kom di med!

Herr C. rev ner allt han kunde komma åt, medans Fru E och jag kollade på Dokumentären "Paradiset" (som alla f.ö borde se på SVTplay).

Sen var det dags för den delikata middagen - Potatis och Broccoli, med ris. (Konstig blandning).

Och Herr C. tyckte inte alls det var speciellt gott.

Sen så blev Herren fin i mina pärlor... :)

Herr C sköljde ner middagen med lite vatten också...


Nu ska jag göra någon nytta. Puss!!

Tisdag på Tjäderholmarna.

Publicerad 2012-02-01 19:57:45 i Allmänt,


Jag har spenderat dagen med att spendera dagen. Jag har letat och letat och hittat en hel del kläder och skor som ska ut på tradera. Hälften med prislappen kvar. Kanske ska köra en Bloppis (bloggloppis)?


Var uttråkad på A som bara kollade film så målade hans tånaglar så fint. Har alltid sagt att han är lite halvgay och detta bekräftade saken. Han hade inget emot det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela