Scharnet.

En fredag.

Publicerad 2011-10-28 22:57:17 i Allmänt,

Det var en gång en fredag... Den började med lååång sovmorgon, fortsatte med frukost och kaffe i soffan med några SATC-avsnitt. Fortfarande iklädd min onepiece hasade jag ur soffan och började städa. Det tog några timmar... Halv fyra hoppade jag in i duschen och sedan fixade jag till mig. A sa att jag var finast i världen! Vi lagade mat ihop och drack julmust i vinglas, kollade tv och hade det helt fantastiskt! Efter Hellenius hörna kröp vi ner i sängen och pussade godnatt. Nu ligger han här bredvid och snarkar, och om ett tag somnar jag också, lyckligast i världen att få somna bredvid just honom! Puss!

En hel del...

Publicerad 2011-10-27 21:36:36 i Allmänt,

Världens bästa inköp!




Den kommer aldrig lämna huset.
Det är möjligt att jag aldrig gör det heller med den här i min ägo...

Testar iphone-appen för blogg.se på min iPad....

Publicerad 2011-10-27 19:41:58 i Allmänt,

Jag lägger upp en bild från Thailand och testar om det funkar... Sen passar jag på att tänka tillbaka på värmen och de härliga veckorna med Anders och tänker faktiskt också avslöja att vi snart kanske åker tillbaka... Sisådär i januari/februari... Nu ska jag njuta av tanken nerklädd i mina nya onepiece... (ja jag har skaffat en, men den kommer aldrig lämna huset!) puss!

Ingen rörelse nånstans...

Publicerad 2011-10-21 09:05:46 i Allmänt,

Godmorgon frost och kyla! Jag får en speciell känsla i kroppen när luften är så krispig utanför fönstret. Jag har ännu inte känt på den, men jag vet redan innan hur den känns. Den kryper liksom genom väggarna och ger mig ett hum om sin närvaro. Löven ser så kalla ut, jag undrar om de längtar efter våren redan nu, precis som jag?
Allt är så stilla men det ger mig bara lugn.


Jag sitter och tittar ut, lyssnar på Utan dina andetag med KENT och njuter av ett gott kallt glas med nyponsoppa. Snart får jag värma mig med kaffet.


Idag ska jag: Städa, handla present till Frida, handla.
Ikväll ska jag: Laga käk, dricka glögg, ligga på soffan.


Här bjuder jag på en låt som jag tycker passar perfekt för den här dagen:
Jonathan Johansson – Aldrig ensam

Dags att uppdatera kanske?

Publicerad 2011-10-18 15:45:29 i Allmänt,

Som sagt...det var ett tag sen nu. Mycket i tankarna och alldeles för mycket som händer runt i kring att jag inte har haft ro att sätta mig med det här. Och sen är det ju så att jag använder min iPad allt som oftast och den är inge kul att blogga på då den inte stödjer så att jag kan lägga upp bilder på bloggen. Lite lätt irriterande sådär.

Så vad har hänt sen senast. Jo... Jag har fått en guldring på fingret!
Jag och A firade fem år den 27/9 och bestämde oss då för att åka till köpenhamn en weekend torsdag-söndag.
Vi körde ner torsdagen efter jobbet så vi skulle ha hela fredagen på oss att shoppa och kolla runt. Jag kan ju tillägga att på tisdagen (när vår femårsdag skulle firas) stod jag med en blomkvast och tillbehör när A kom hem från jobbet, men han hade inte köpt något till mig så jag var ju rosenrasande! Han sa att jag skulle få något på tosdagen istället när vi kom ner till köpenhamn, och det blev ju inte precis bättre när jag inte fick något då heller. Jag bad honom ordagrant att fara och flyga! På fredagen mötte vi upp våra vänner Frida och Kim i deras lägenhet i Amager (fem min med metro utanför köpenhamn). Vi drack lite fördrink hemma hos dem och gav oss sedan ner på stan mot restaurangen (Scarpetta) där vi skulle äta. Stannade till och tog oss en öl på en bodega innan bara. Under middagen dricker vi vin, både vitt och rött, så alla blir vi nog lite runda om foten till mans. Efter fyra rätter var det dags för efterrätten och servitrisen kommer in och presenterar vad det är det bjuds på. Jag kollar hela tiden ner i min dessert och ser att det ligger nåt guldigt i tallriken men tänker inte mer på det...det är säkert bara pynt såklart. När jag sedan ska äta så kastar jag undan "pyntet"...men inser ganska snart vad det är som ligger i min tallrik! Herregud så chockad jag blev. Det kom en tår, inte bara från mig utan A fällde ett par han också! Lyckliga jag!


[Dagen efter i Nyhavn, nyförlovade och mysiga.]

Annars händer inte så mkt. Sjukskriven i en vecka till (det har redan gått en vecka) av många olika anledningar som jag kanske inte behöver skriva om här.

Idag har jag haft besök av Emma och Caspian och Ullis och Maja.


[Se så söta, skiljer bara en månad på dem...Maja är yngst.]

Jo....jag har ju börjat måla lite också... Vet i fasen om jag vågar ställa ut, vad ska folk säga? Men jag har många tavlor på gång nu och första blev klar igår...

Knappt jag vågar lägga ut den här fast typ ingen läser min blogg men... det känns liksom ändå lite pinigt eftersom jag är en sån ren amatör... :) Puss sålänge.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela