Scharnet.

Idag är det bättre.

Publicerad 2011-06-29 21:31:10 i Allmänt,

Vissa människor vet exakt hur de ska göra för att få en på bra humör, även om de inte vet om att de gör just det - får en på bra humör! Men idag vill jag tacka Ulle för det! Vår humor må vara ett bottennapp för vissa men för oss säger det bara "kling"! :)

Fast dagen har faktiskt varit bättre. Jag är på mindre dåligt humör och jag är inte sur och tvär. Det är ju alltid ett gott tecken. Även om jag idag hamnat i en konstig situtation vad gällande halvnakna arbetarkarlar på I11, varav en var en känning. Jag anar att personen i fråga på något svagt vis känner igen mig, och jag vet ju definitivt vem han är och detta är något jag måste ta upp med underbaraste liza [lizaolofsson.blogg.se] som jag inte har sett på väääldigt länge. Jag väntar för övrigt på att få besök av denna skönhet snart! Men snart spricker hon väl [på både det ena och det andra viset] så hon lär ju inte kunna komma hit på ett tag. Men även om vi inte setts på länge så vet jag att hon finns där och att när vi ses är det som att tiden mellan våra träffar bara försvinner. Jag väntar med spänning på att få se vad det är för en liten mini-Liza eller mini-Jimmy som kikar ut!! <3

Nu ska jag och min huvudvärk krypa ner bredvid A [som för övrigt blivit kallad för ADHD-fall på jobbintervjun idag haha] och läsa lite...Men först en sista fråga.... Mörkt hår, eller blondt? Puss!

   

Egentligen onödigt.

Publicerad 2011-06-28 20:05:40 i Allmänt,

Ja, jag har ju inte uppdaterat på ett tag då va, men har varken haft tid eller lust faktiskt. Idag har jag nog ännu mindre lust men behövde lägga tankarna på annat för ett tag. Ibland är det och folk bara för mycket! Jag förstår mig inte på några stycken just nu. Varför inte ta lite lättare på saker och ting. Det drar ner mitt eget humör och jag blir sur och tvär. Sedan går det ut över A som också blir sur och tvär för att jag är det.
Jag gillar inte heller när folk inte kan stå för vad dem tycker. Så det så.

Över till annat. Imorn kommer stenläggaren och gör klart den sista gången till baksidan. Sedan är det dags att börja plantera snart. Sen kan jag släppa allt det och bara koncentrera mig på att det är sommar för v. 28 går jag på semester i 3 veckor. Ska bli så skönt! Tanken är att vi ska roadtrippa i Bohuslän jag och A, men inget är riktigt hundra ännu. Men om, så blir det nog Lysekil, Smögen, Strömstad och Grebbestad följt av en möjlig tripp till Norge. Men att få en tid till att diskutera semestern verkar omöjligt med en karl som A... så vi får väl se!

Onödigt inlägg.

I had a dream.

Publicerad 2011-06-11 15:54:34 i Allmänt,

Jo. för ett tag sen [låt oss säga ca 3 månader sen] hade jag en dröm. Det var en mycket dyster och mörk dröm där ljuset är ganska dunkelt. Drömmen utspelade sig i ett vitt hus som låg på en klippbit mitt ute i havet. Man fick alltså ta sig dit med båt. Väl framme slog vågorna vilt upp mot klipporna och det började ett brutalt oväder med åska och blixtar. Blixtarna slog sönder väggar och träffade flaggstången utanför, slog ut tv, telefon och det brann i kontakterna. Jag minns att det sved i ögonen pga alla blixtar. När vi försökte fly från "ön" genom att ta oss ner på de hala klipporna bland de vilda vågorna ner till båten inser vi att båten hade förlist. Då vaknade jag till av ett ryck....

Döm om min förvåning när detta dök ner i brevlådan. Det är PRECIS det huset jag drömde om. ALLT stämmer, även planen på huset, flaggstången, vågorna, balkongen - ALLT [förutom lyckligafamilen där då...]! Jag blev helt stel i kroppen... Spooky? Eh, jaa!



Överdrivet seriöst.

Publicerad 2011-06-11 14:32:14 i Allmänt,

Jag vet inte, men det känns lite överdrivet seriöst att göra en ritning i paint som är världens sämsta program men eftersom jag vill att saker och ting ska vara lite ordning och reda på så gjorde jag det ändå. Istället för att kolla på en kladdig bläckpenneritning så gjorde jag den här istället:



Det röda är vårt hus och det gula är grannens garage som gränsar av vår tomt.  Det ljusgrå är stensättningen vi ska göra och det mörkgrå är vår asfalterade uppfart som vi inte gör något åt i nuläget. Bakom huset fanns det förr en altan men den är nedriven och ska bli en ny nästa år som är lika lång som huset och 4 meter bred. Den blir nog najs! Det kan nog bli fint när det blir klart eller vad tror ni...? Dock är det ganska mycket kvar att göra.....



Men lite fritid ska vi ha också. Syster bjuder på middag ikväll, hoppas hon har några öl till mig också! Imorn kommer Syster med familj och Mamma och Pappa och hjälper oss. Otroligt snällt!

[Jag vet, tråkigt inlägg, men i nuläget är ju det här det enda jag och A ägnar oss åt förutom att jobba så...]

Alltid är det nåt...

Publicerad 2011-06-09 21:21:00 i Allmänt,

Har inte hunnit uppdatera, det är bara för mycket just nu! Men... låt mig tillägga att det inte bara har varit dåligt utan har även hunnit med att skapa några "nya goda tider" också!

Frida och Kim hälsade på i fredags och stannade till lördagen. Vi hade en helt uunderbar dag med korvgrillning och heiniken, båttur med fiske och heiniken, och det bästa hittills: bad mitt i sjön från båten. Dock var ju vi [jag och frida] inte så graciösa att vi klarade av att ta oss upp i båten igen så A fick ro oss i land! Den lille klene har fortfarande ont i axlar efter denna tillställning. Men det var ett underbart dopp i 22 graders avloppsvatten. På kvällen blev det grill och kubb och "Photos by Tania" [lådvin] och många härliga skratt. Saknar redan er... och längtar efter kanoting i Köpenhamn [framför allt att plocka upp en öl på hamnbaren på vägen]. :)


På lördagen åkte vi och hälsade på på Öland, min syster med familj och min mor och far hade sina husvagnar där. Vi skulle sova i maddes vagn men sov inte en blund [skatjävlar som attackerade våra gamla osbågar som glömdes ute].


[1. Pelle gör ett skutt, 2. Lek med barna, 3. Vätskekontroll för fam. C]

På söndagen började vi riva altanen på baksidan. Tanken var stensättning från garaget och hela vägen fram till en uteplats på baksidan. Men....efter allt slit med riv av altan kom vi fram till att vi vill ha stensättningsfan på framsidan istället och altanhelvetet på baksidan. Så nu har vi fått riva altanen på framsidan också... vi får så igen hålet på baksidan med gräs och bygga fetealtanen nästa år. Då blir det galej!


[1. A känner sig manlig, jag tycker det känns som motorsågsmassakern. 2. Bara lite kvar [Men nu är allt borta!] ]

Vilken härlig dag!

Publicerad 2011-06-02 22:39:09 i Allmänt,

Eftersom min systers minsta unge, Noah, har haft öroninflammation ett antal gånger och nu ligger i ständigt hög feber, har hennes älsta son, Sebastian, varit oerhört uttråkad. Så idag ville han komma på besök. Han hade tydligen längtat jättemycket efter oss!
Vi mötte upp syster, Madde, och Sebastian i Strandbjörket vilket självklart följdes av lek och glass. Sedan åkte vi och handlade och åt på McD. Vi lovade en fisketur och fick hålla vårt löft trots blåst och gungigt vatten. Sebastian fick 2 st abborrar i storlek mindre, men han var hur nöjd som helst. Tur de små är lätta att göra nöjda. När vi kom hem hade grannbarnen vattenkrig som resulterade i att min Anders blev väldigt jagad och blöt. :)

Vi fick även för oss att börja riva lite på altanen som ska bort. Jag gilla't, att på ett enkelt och härligt destruktivt sätt slå ner skiten bidrar till att men blir av med en del agg.... Vad det ska bli istället har vi inte riktigt kommit överrens om men efter några heta diskussioner kommer vi säkert fram till ett svar tillslut.


Imorgon kommer Frida och Kim på besök. Skönt att det inte gått så länge mellan gångerna! Det blir en härlig dag med korvgrillning, vin och fiske vid Sörabysjön följt av grill och öl hemma på tjäderholmarna. Det ser vi fram emot, till och med längtar efter!

[ursäktar mig för ett så lamt inlägg men ska jobba imorn när alla andra är lediga - vilket grämer mig.]



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela