Scharnet.

Macarones.

Publicerad 2012-01-12 19:49:24 i Allmänt,



La smet. Måste vändas ihop mycket försiktigt.


Spritsa ut på plåtar (låt stelna i rumstemp ca 30 min, men glöm inte kasta plåten i bänken innan du sättar in dem i ugnen för annars får de inte den superhärliga kanten).


Klara! Blev riktigt nöjd för att ha gjort dem för första gången.
Dessa macarones har en fyllning gjord på hallon och vitchoklad.
Men nästa gång tänker jag göra gula med lemoncurd mellan.
Eller gröna med mintsmak i smeten och nutella som fyllning. Fantastiskt roliga att göra, man blir lite beroende!

Maja kom på besök och kollade läget en runda också!






Igår åt vi supergott! Tonfisksallad deluxe!
Med blandade bönor, fetaost, ägg, gurka, tomat, avocado, bistrosallad (med rödbetsstavar), rödlök, tzatziki och vitlöksbröd.

Nu ska jag kolla på mästerkockarna (igen)! Imorn ska jag handla inför min 28årsdag på lördag. Gammal börjar man bli... :(

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela